liam mckenna

først må jeg bare få lov til å si at jeg ikke bryr meg om at han er 30, og jeg er 15. i wanna fuck him anyway! ok tulla, lilla blir så flau hver gang jeg nevner det så skal holde kjeft, hehe. 

liam mckenna er altså da roadmanageren til jedward, og han er med dem hele tiden på turneer og sånt. han var tideligere med i ett band som het six, men det ble splitta opp etter tre år ellernoe. han er skikkelig sarkastisk, og han er en sånn person som er skikkelig frekk uten å bry seg. that's why i love him. det er også mange i the jedward fandom, hehe kult ord, som kaller han "liferuiner" fordi han ødlegger livene til folk ved å si at tvillingene ikke kan komme ut å møte fansen, at de må dra etter to minutter eller gå inn osv. men jeg elsker han fordet.
han er også jævlig sexy, jævlig. trodde aldri en 30 åring kunne være så sexy, men hallo, der er han. det er egentlig litt sykt hvor mye jeg elsker han, kan sitte på skolen og bare begynne å smile og le for meg selv fordi jeg tenker på noe morsomt han har gjort. det beste jeg vet er når han lurker rundt i bakgrunnen når jeg ser på filmer av john og edward, det er så jævlig hilarious, haha. 


dammit, i love liam mckenna.

-Turkis

 

åh jo, stemmer det, her om dagen så skreiv jeg en lapp til lilla hvor det sto dette;

i like my liam the way i like my chocholate, in my mouth.
i like my liam the way i like my tanga, up my ass.

haha, dere skulle sett trynet hennes når hu leste det, HILARIOUS. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

guleconverse

guleconverse

0, Tønsberg

Vi er fire anonyme jenter, og alle blogger om helt forskjellige ting. add oss som venn!

Kategorier

Arkiv

hits