long time no see

s'up santa?

nå er det jo sånn to måneder siden vi blogga sist, og det er forferdelig, vi skammer oss dypt! tulla, vi har ikke snakka om denne bloggen på sånn ca ett år, tror egentlig alle de andre har glemt den. men ikke jeg da, for jeg elsker alle dere søte leserne våre så høyt. tulla igjen, vi har ingen lesere, hehe. 
men altså, har ikke tenk å komme med noen unnskyldning på hvorfor vi ikke har blogga, vi har bare ikke giddi, ikke hatt lyst eller ikke hatt tid. vi er så poplære skjønner du, vi har ett sånt jævlig travelt liv. hehe, der tulla jeg igjen, gitt. jeg tuller utrolig mye, det må jeg innrømme. så mye at ingen liker meg mer, for jeg tuller om ting som ikke er morsomt. sånn som den gangen kusina mi farga øyebrynene sine og jeg spurte om hu fikk ettervekst. ikke morsomt.

tror ikke vi kommer tilbake fast, men følte bare for å blogge jeg. kommer sikkert til å poste ett innlegg om jedward og liam mckenna senere, føler for å skrive om dem, og siden alle de andre blir så sure hver gang jeg nevner dem så skriver jeg det her istedet. 


leembb not impressed.

-Turkis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

guleconverse

guleconverse

0, Tønsberg

Vi er fire anonyme jenter, og alle blogger om helt forskjellige ting. add oss som venn!

Kategorier

Arkiv

hits