Festing og drikking.

Heihei, Tenkte og poste inn et innlegg om festing og drikking blandt unge altså fra 13til 16. For å være ærlig synes jeg det er kjempe teit. Du skal liksom være kul og drikke deg full når du er 13-15 år, også er det så viktig og bli drita full at du ikke husker engang hvor du er. Men det værste er vel at du blir egentelig ikke så full heller, får du har bare fått skaffet deg en halv liter sprit og litt vin som du deler med syv andre? Hvor full blir du egentelig da? Men har ikke så mye i mot at unge mennesker smaker, får alle er vel nyserig på hva det smaker. Men når du kommer etter på og skryter så jævlig mye om hva som skjedde i helga liksom " å jeg var så jævlaaaaaa dritings, også sto jeg og klina med 6 deilige gutter!" hva faen ? vis du var så jævla dritings, hvorfor i helvette husker du at du klina med noen i det helle tatt?

Det er jo trosalt ikke meningen å skryte at du har drukket etter på. Jeg kan vel være ærlig på at jeg har jo druket før, men bli ikke noe full. Jeg mener at drikking er som sakt ikke det værste du kan gjøre, men den måten du skal ha oppmerksomheten på er så sykt iriterende. Jeg går nå i 10.klasse og når jeg hører om de 9/8.klassingen som har drikket seg full i helga, ler jeg så jævlig hardt av dem at de synes det er så kult og skryter om dems heftige "fest". 

- Hva synes du om unge som drikker ?

-Har du druket før ?

-Lilla

6 kommentarer

Mathias Folke Nordby

25.mai.2011 kl.20:20

Nei aldri Drikker ikke alkohol.. elller Fester for den slags skyld..:D

vilde thorbjørnsen

25.mai.2011 kl.20:21

unge som drikker er bare teit..

L I S E ~

25.mai.2011 kl.20:49

Hahahha, iknow ! TRAGISK...fjortiz

DeeDeeCupp

25.mai.2011 kl.21:18

Klart man kan smake og prøve seg fram, men sånne holdninger er bare dumt. Jeg kan love at sånt angrer man på, og man kan som jente havne i farlige situasjoner. Lett å få stempel også! Noen ganger må folk tenke med hodet, og gi faen i hva "alle andre" gjør. Det er mye sterkere å gjøre som man selv vil og ikke selge sjela si for at andre skal like en! Ganske umoden oppførsel.

Meg og de firbente

25.mai.2011 kl.21:20

Har drukket noen år allerede jeg da, men så er jeg 22.

Men har derimot en lillebror som er 14 som nå driver å henger med folk som liker å drikke og skryte av det, håper bare min lillebror driter i å drite seg ut å heller drikke/smake for å kose seg/undersøke/prøve i steden for å være en teit fjortis!

Jeg synes det er greit at unge prøver, smaker og erfarer selv, men jeg synes ikke man på død og liv skal gjøre det for å være kul eller for å være populær (samme gjelder narkotika og tobakk)

Sara - kommenterer tilbake!

26.mai.2011 kl.20:40

Er enig, men det er desverre mange som gjør det uansett! :(

Jeg har smakt, men kommer ikke til å drikke meg ordentlig full!

Skriv en ny kommentar

guleconverse

guleconverse

0, Tønsberg

Vi er fire anonyme jenter, og alle blogger om helt forskjellige ting. add oss som venn!

Kategorier

Arkiv

hits