tv-forbud.

akkurat nå sitter jeg og griner øya ut, for jeg fåkke lov til å se på tv :(
gjorde noe som gjorde pappa litt sint igår og nå får jeg ikke lov til å se på tv.. neida tulla, var ikke så slem. eller joda. neida.
uansett så sitter jeg bare her og griner for jeg hakke fått sett frustrerte fruer idag. det er liksom noe man gjør hver søndag, sitter og ser på frustrerte fruer maratonen, på tv2 bliss. men ikke idag. også prøvde jeg jo å snakke litt med grønn også, men hun bare "fuck off, jeg ser på frustrerte fruer" og jeg bare. fml..... 
neida, hele livet mitt avhenger ikke av frustrerte fruer, det er bare det at jeg elsker det. mer enn min egen mor. men ikke mer enn jedward. 
og jo, grunnen til at jeg ikke har blogga så mye i det siste er fordi jeg har gått gjennom alle de 188 filmene jedward har lagt ut på youtube, og ledd meg ihjel. lo så høyt at grønn, som bor på andre sia av byn hørte meg, og sa jeg var en taper uten liv. men jeg bare "ja, jøss, fuck you" for hu hadde nettopp sagt at hun kjeda rævva av seg, så hun var ikke noe bedre sjøl, sjø..
veldig meningsløst innlegg men nå skal jeg tilbake på twitter og lese gjennom alle quotene til @jedwardquotes. veldig morsomt altså.


hadde tenkt å ta ett bilde av de frustrerte fruene, men tenkte at jedward var mye penere. skjekk ut edward til høyre da, hottie.

ser du på frustrerte fruer hver søndag?

-turkis

btw; denne var skikkelig morsom:
Interviewer: What will happen when the two of you get married, will you see each other as much? Edward: "We cant get married because we're brothers."
denne var også morsom:
Edward: "With all the travel, everyone always asks if I miss my family, but my whole family is John. We have disagreements, but then I realise he's the only person I have, and his opinion means everything to me. I'd be lost without him." 
okei, den var ikke morsom, men søt. whatever

4 kommentarer

Tina - Kommenterer tilbake<3

22.mai.2011 kl.16:44

SV: kult!

MUNTHER - kommenterer tilbake!

22.mai.2011 kl.19:51

Nei, men jeg pleier å se på det på tirsdager! :)
nei, men noen ganger da :)

fin blogg!

Justin Bieber <3

01.sep.2011 kl.20:11

Ikke for å liksom klage eller noe, men det er john til høyre, haha :)

Skriv en ny kommentar

guleconverse

guleconverse

0, Tønsberg

Vi er fire anonyme jenter, og alle blogger om helt forskjellige ting. add oss som venn!

Kategorier

Arkiv

hits