torturering på g.

hadde fri fra skolen idag. herlig, tenker dere. nå som sola skinner så vakkert ute, så er det jo fantastisk deilig med fri. det tenkte jeg også, helt til igår. mamma kom inn på rommet mitt og sa med sin blideste stemme at jeg skulle til legen idag. lykken brast. hvem faen er så dum at de sender en ung uskyldig elev til legen på en fridag? alle vet jo at all vitsen med å dra til legen, er fordi du slepper skolen. men det visste tydeligvis ikke mamma nei..

så kommer vi til legen da, og sitter der lykkelig uvitende, men så kommer vi inn til djeveldoktoren og han sender meg til en sykepleier som ikke kan norsk. og gjett hva vi skulle gjøre hos den teite sykepleieren? joda, vi skulle ta en jævla blodprøve. altså jeg er redd for sprøyter, no kidding. jeg kan kutte meg sjøl og banke meg gul å blå uten å blunke, men hvis noen sier at jeg skal bli stikki med en jævla nål, så friker jeg ut. har litt dårlige minner med de sprøytene jeg. husker en gang jeg var 7 år ellernoe, også skulle jeg operere så måtte ta blodprøve, også klikka jeg og de brukte en jævla time på å bli ferdige, også når jeg trodde det var over kom den fuckings drittsykepleieren og sa at ho bare hadde fylt to sånne små flasker og at ho måtte ha fire, så da var det påan igjen da. hater henne fortsatt, og vet hvor ho bor, og har en hagle.. 
men tilbake til temaet, måtte ta blodprøve, også kom jeg inn til den pakkissykepleieren, også mamma, stygg som ho er, sier at jeg ikke liker sprøyter, haha, årets underdrivelse, og ho stygge dama bare "nei vet du hva, det skal vi fikse skjønner du, vi bruker en baby-sprøyte, også får du en fin liten premie når vi er ferdige" bullshit, ser jeg ut som en jævla toåring? jeg er femten for faen, skal vel ikke ha en jævla babysprøyte og premie. og jeg fikk ikke den premien heller.. også faen så setter jeg meg nedi den jævla stolen, også stikker ho den meterlange sprøyta inni armen min, og jeg ser ut av vinduet og prøver å ikke grine, også plutselig sier ho bare "nei her var det ikkenoe blod, hmm.." også stikker ho den jævla sprøyta enda lenger inn for faen, uten å si fra. det gjorde jævlig vondt og jeg begynte nesten å grine, og ho bare "hihi, det gikk da bra det.." fittekjærring. men det gikk tydeligvis ikke bra, for vi måtte ta i den andre armen istedet, for  det vakkenoe blod i venstrearmen. SÅ NÅ GÅR JEG FAEN MEG RUNDT MED JÆVLIG VONDT I BEGGE ARMENE!!! 
fyfaen har traumer..


fuck blodprøver. skal aldri gjøre det igjen, aldri..

-turkis
 

8 kommentarer

uff:/

ida og hedda

12.mai.2011 kl.15:20

uff da...
Tusentakk for kommentaren på bloggen min! :) Jeg hater blodprøver, men vaksiner og sånt er enda verre!

aurorajohansen

12.mai.2011 kl.15:29

sv; den er jo sykt kul da!

-uffda..

<3 Sadaf -Kommenterer tilbake

12.mai.2011 kl.16:07

Sv; Haha, ekke fan av henne. Bare venner ;)
uffda...

Noraa<3

12.mai.2011 kl.16:49

JEG HATER BLODPRØVER.

Mia - kommenterer tibake

12.mai.2011 kl.18:23

uff...:)

Skriv en ny kommentar

guleconverse

guleconverse

15, Tønsberg

Vi er fire anonyme jenter som blogger om random-ting. Legg oss til som venn :- D

Kategorier

Arkiv

hits