justin bieber?

i det første innlegget jeg skreiv her på bloggen så sa jeg at jeg var dønn forelska i justin bieber, og at jeg stalka han på twitter 24/7. nå er det motsatt, kjenner jeg spyr litt hver gang jeg ser ett bilde av den lille drittungen.
jeg vet ikke hva som er galt med meg, men noe må det være. jeg kødder ikke, jeg bytter mening om den unge oftere enn charlie sheen bytter damer. en dag kan jeg sitte og stirre på ett bilde av han i flere timer og fantasere om alle de gangene vi kliner på en båt i middelhavet, og dagen etter så spyr jeg av det samme bildet. 
akkurat nå er jeg inne i den fasen hvor alt han gjør er helt jævlig, og jeg har ikke vært inne på twitteren hans på sånn en uke. også irriterer han meg litt, han er skikkelig drittunge, og skryter av at han er så populær og over alle fansa sine heletiden. pluss at alle de jævla sangene hans driver og handler om bare jenter, og faen, da de ble utgitt hadde han faen meg ikke kyssa en jævla jente engang. ok, han hadde sikkert det, men alikevel. samtidig så er jo de sangene skikkelig søte, og fengende også da.
aaaaargh, jeg irriterer meg selv. hater eller belieber?

-turkis 

4 kommentarer

<3REGINE - kommenterer tilbake!

10.mai.2011 kl.19:45

liker ikke :)

TheDifferentOne<3

10.mai.2011 kl.20:07

Belieber, neida, ingen av delene egentlig :P

Janne- foto&hverdag

11.mai.2011 kl.22:14

BELIBER <3 digger han!

moteogmeir

12.mai.2011 kl.20:18

hater , spyyr av han (:

Skriv en ny kommentar

guleconverse

guleconverse

15, Tønsberg

Vi er fire anonyme jenter som blogger om random-ting. Legg oss til som venn :- D

Kategorier

Arkiv

hits